Cine sunt?

Povestea mea

Orice experienta incepe cu o actiune.

In primul rand sunt om.
Sunt pasionata de Marketing Online si de oameni.

Imi place sa vorbesc, sa cunosc oameni, sa ii ajut pe altii sa invete din experientele mele, asa cum invat si eu in fiecare zi de la fiecare om cu care interactionez..

Sunt Managing Partner la agentia de marketing online re7consulting. Sunt Social Media Trainer. Sunt NLP Master.

Traiesc, muncesc, iubesc, ma implic, sunt energica si vreau sa vad ca lucrurile se misca in directia dorita, atat pentru mine, cat si pentru partenerii mei.

Alexandra Lovin
Alexandra Lovin

Fiecare zi este o lectie!

Zi de zi cunosc oameni noi si invat de la fiecare ceva. Fiecare dintre noi este o poveste.

Shareholder re7consulting

De 7 ani lucrez cu pasiune la cresterea agentiei de marketing re7consulting impreuna cu partenerul meu, Sebastian Baier.

Digital Marketing Specialist

Social Media este o alta pasiune. De 10 ani sunt pasionata sa ofer solutii si rezultate. In agentie, fiecare zi e o provocare.

A fi om este cel mai frumos lucru

Investesc timp in a deveni mai buna. Imi plac relatiile frumoase, imi plac oamenii si gasesc o intelegere in spatele oricarui comportament.

Formator & Speaker

Sunt formator si trainer Social Media. De 5 ani sustin cursuri de Social Media atat pentru companii, in sala cu participanti sau unu la unu.

Master Neuro-Lingvistica Programata

Acum 4 ani am descoperit o arta de a face totul mai frumos. Ceea ce am invatat in cursul NLP sta la baza tuturor activitatilor desfasurate.

Cum a inceput totul?​

Experienta
peste 8 ani

Peste 20 cursuri

Peste 100
participanti

Peste 500
ore de training

Cu multa munca si o dorinta de a imi depasi conditia

Totul a inceput acum 11 ani.

Eram in timpul facultatii de Litere, la universitatea Bucuresti. Dintotdeauna era foarte usor pentru mine sa ma conectez cu ceilalti.

Am inceput inca de atunci sa lucrez in diferite domenii unde erau oameni: promoter, agent vanzari, barman. Nici un job nu scapa de mine.

La indrumarea unui prieten am inceput sa studiez mediul online si m-am tot gandit cum as putea sa pun in valoare ce stiu. Asa ca am inceput sa studiez SEO (Search Engine Optimization). Pe atunci lucrurile erau ceva mai simple (forumuri, directoare, articole pe blog). Am lucrat ca freelancer aproape doi ani.

Apoi “the magic happened”! Da, am vazut primele rezultate din ceea ce faceam. Asa s-a aprins o dorinta de a face mai multe. Urmatorii 2 ani i-am investit in multa invatare, munca, testare.

Tot ce citeam, aplicam sa vad ce merge si ce nu. Am devenit specialist in Google Ads (am luat si certificarile). Acum 7 ani, oportunitatea de a deschide agentia de marketing online re7consulting a fost de nerefuzat. Si asa pot spune ca m-am propulsat in aceasta lume frumoasa.

Acum 5 ani mi-am axat cariera pe Social Media, pe principiul “nu stiu multe, dar ce stiu, stiu bine”. Am devenit trainer de Social Media, formator, speaker.

Toate aceste cunostiinte au fost invaluite de NLP. Neuro-Lingvistica Programata mi-a oferit raspunsuri la intrebari si mi-a confirmat ceea ce vreau sa devin.

Media